Een ruime verhuisbus of bestelbus huren in Wageningen!

Heb je iets te vervoeren of ga je naar een andere woning of studentenkamer verhuizen? Dan kan je bij autoverhuur Autohopper Rove in Wageningen voor een scherpe prijs een busje huren? Wij verhuren een ruim assortiment aan bussen in diverse formaten en hebben voor jou altijd de juiste bus. Heb je een zware last of grote volume te vervoeren dan hebben wij een bestelbus met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3. En in al onze bussen mag je gewoon met je normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Autohopper heeft voor elke klus de juiste bus!

klik op de afbeelding om direct te reserveren en/of prijsberekening te maken.

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een verhuisbus huren zonder addertjes onder het gras en toch niet te duur uit zijn? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Wageningen aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij de franchise formule Autohopper autoverhuur. Dit is een landelijke verhuur formule met meer dan 100 vestigingen in het land. Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een bus te huren.

Ruime assortiment aan bestelbussen.

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij Autohopper Rove een verhuiswagen huren om hun goederen te vervoeren. Het maakt niet uit wat je hebt te vervoeren. Met een bus van Autohopper is het zo gebeurd. Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust met onze verhuurreceptie 0371-410808
Waar vind u ons? Komt u uit Wageningen, Rhenen, Bennekom of Renkum? Dan kunt u ons makkelijk vinden op industrieterrein de Nudepark aan Nudepark 170 in Wageningen.